Skip to content

Vill du bli vår nya medarbetare?

Säljare till Rodenåkarna

Rodenåkarna AB är ett företag i Roslagen som erbjuder tjänster och produkter inom transporter, återvinning, grus, jord och kross samt containeruthyrning.

Genom vårt moderbolag, Norrtälje Lastbilscentral, har vi en gedigen erfarenhet som sträcker sig 75 år bakåt i tiden. Våra kunder känner oss som ett lokalt och personligt företag. Vårt namn präglas av bygden vi utgår i från, Roden är nämligen en gammal benämning på Roslagen.

Rodenåkarna är ett företag i utveckling. Vi har investerat i och flyttat till nya moderna lokaler i anslutning till Roslagskrossen för att komma ännu närmare verksamheten.

Vår nuvarande projektsäljare går i pension och vi söker dig som vill jobba med försäljning i ett väletablerat företag med stark lokal förankring!

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med många kontaktytor och en hög frihetsgrad för rätt person. Som en del av Rodenåkarna får du trevliga, professionella och hjälpsamma kollegor med gediget intresse och erfarenhet av vår verksamhet och våra kunder.

Vi söker dig som tycker om försäljning, är positiv och lösningsfokuserad. Du är ansvarstagande och hjälpsam, kan driva dina egna projekt och samtidigt trivas med att vara en del av vårt härliga gäng.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande branscher såsom mark-/anläggning och vi ser gärna att du har en lokal förankring. Många av uppdragen handlar om att ge råd och problemlösa tillsammans med kunden för att hitta den bästa lösningen för dem. För att lyckas har du också kunskaper för att kunna beräkna projekten på bästa sätt för alla parter. Många av våra kunder är återkommande kunder, som du självklart bygger en god relation med och säkerställer på ett proaktivt sätt.

För att skapa nya och stärka befintliga kundrelationer ingår även nätverkande vid bransch- och företagsevent i rollen, samt att anordna kundevent och utbildningar.

Har du intresse och erfarenhet av marknadsföring främst inom digital media är det meriterande. Vi ser gärna att du ansvarar för att vår hemsida är uppdaterad med nyheter och att våra flöden på sociala medier hålls aktuella.

Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av försäljning, gillar att boka och hålla möten med kunder. Vana att skriva offerter och följa upp dessa är också en stor fördel.

Körkort är ett krav då du måste kunna ta dig till kunder, främst i Norrtälje Kommun.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

På Rodenåkarna arbetar ett 50-tal personer i verksamheten varav flertalet är egna åkare. På vårt helt nya kontor, beläget vid bergtäkten strax utanför Norrtälje, är vi knappt 10-talet personer som arbetar med transportledning, sälj- och projektledning, orderhantering etc.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila eller ringa Anna Lundberg mail: anna@ao-hr.se,  tel: 070-202 84 72

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så tveka inte, utan sök direkt genom att maila din ansökan och meritförteckning till: anna@ao-hr.se

Vill du inte själv söka men vet någon annan som kan passa för tjänsten, dela gärna!